Lopende projecten

 

Vakgebied
  • Nederlands

Werk mee aan meertaligheid in de klas

21-2-2018
​Interesse in meertaligheid in de klas? SLO zou u graag betrekken bij een van de volgende initiatieven:
  • Een ontwikkelgroep meertaligheid in de klas. Samen gaan we kijken naar materialen en activiteiten waarmee meertaligheid een plek kan krijgen in het basisonderwijs. In vijf werkmiddagen (locatie Utrecht) ontwikkelen we lesideeën die direct bruikbaar zijn in uw onderwijspraktijk én die van anderen. Periode: april-december 2018. Er zijn geen kosten aan de werksessies verbonden, maar er staat wel een inspanningsverplichting tegenover.
  • Een klankbordgroep meertaligheid in het onderwijs. Geen tijd of ruimte om zelf te ontwikkelen, maar wel nauw betrokken bij het thema? Sluit u dan aan bij de klankbordgroep. U wordt dan gevraagd om te reageren op tussentijdse producten uit de ontwikkelgroep meertaligheid en u bent als eerste op de hoogte van activiteiten en initiatieven rond het thema meertaligheid.  

Belangstelling? Stuur dan een mail naar Jantien Smit (j.smit@slo.nl) en vermeld uw naam, de school waar u werkt, het initiatief waarvoor u belangstelling hebt en uw motivatie om mee te doen. 

Voor de ontwikkelgroep meertaligheid geldt een maximum aantal deelnemers van acht personen; voor de klankbordgroep hanteren we een maximum van dertig personen. Wees er dus snel bij! We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Contactpersoon